GolinHarris comunica pentru compania de consultanta imobiliara CB Richard Ellis

GolinHarris va construi si implementa strategia de comunicare pentru compania de consultanta imobiliata CB Richard Ellis, informeaza un comunicat emis de agentie. Parteneriatul dintre agentie si companie a intrat in vigoare incepand cu 1 septembrie.

GolinHarris asigura servicii integrate de comunicare incluzand o gama completa de servicii specializate pentru comunicarea corporate, cu accent pe gestionarea si implementarea strategiilor in earned si owned media.

“Am ales GolinHarris pentru puternica expertiza pe real estate, gandirea strategica si entuziasmul echipei, care ne-a demonstrat o foarte buna intelegere a business-ului nostru. Suntem siguri ca prin acest parteneriat vom reusi sa realizam proiecte care sa aduca un plus de valoare in comunicarea catre targetul CBRE”, a declarat Razvan Iorgu (Managing Director, CBRE Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related