DACA LOWE N-AR FI FACUT DAKINO …

"Daca James Cameron ar fi regizat "Idiotii". Daca Peter Jackson ar fi regizat "Vremea tiganilor". Daca fratii Wachowski ar fi regizat "Pisica alba - pisica neagra". Daca Paul Verhoeven ar fi regizat "Totul despre mama mea". Daca ar fi existat o astfel de lume, box-office-ul ar fi stabilit cine ia Oscaruri, producatorii de pop-corn ar fi fost mult mai bogati si multiplexurile ar fi stapanit lumea. Daca DaKINO ar fi devenit Oscar dupa un an, zeci de mii de tineri cu inocenta vietii in suflet ar fi fost mai fara grija zilei de maine, dar si mai goi de visuri si sperante. Ar fi ras mai mult, dar ar fi gandit mai putin. Daca Romania ar fi fost America, Oscarul ar fi fost facut de Dan Chisu. Daca Dan Chisu ar fi facut Oscarul, ar fi fost DaKINO. Daca nu ar fi fost DaKINO, nu ar mai fi fost Lowe. Daca nu ar fi fost Lowe, ar fi fost altcineva. Dar nu ar mai fi fost "Daca…". "Daca…", pentru cei ce s-au saturat de retete si staruri, de unicultura si suprematia banului, de autoironizarea narcisista a luxului, pentru ca-si permit luxul autoironiei. Pentru ei exista Dakino. "Daca…", un concept de Lowe & Partners. In rolurile principale: Andreea Chirica si Otilia Mihalcea. Producator: Irina Stanciulescu. Regizor: Mihai Coliban. O productie Reload Film. "de Mihai Coliban, Creative Director Lowe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related