GAV si Free Communication au lansat brandul de fashion New Look in Romania

Campania integrata cu sloganul "Moda in cel mai rapid mod. Saptamanal, colectii noi create la Londra” a anuntat lansarea pe piata romaneasca a brandului de fashion New Look, informeaza un comunicat emis de Free Communication. Componenta ATL (care cuprinde spot TV, spot radio, OOH si print) a fost conceputa de GAV, iar componenta BTL si cea de PR (cuprinzand eveniment VIP si doua evenimte de lansare penru public a celor doua magazine) au fost implementate de Free Communication. Campania a inceput pe 14 iulie si este in desfasurare pana la finele lui octombrie.

Inainte de lansarea primului magazin, pe 25 august a fost organizat un eveniment VIP la care au participat vedete, reprezentanti ai presei si parteneri ai brandului. Pe 26 august a fost inaugurat primul magazin in Afi Cotroceni, iar pe 1 septembrie a fost lansat cel de-al doilea magazin New Look in Baneasa Shoping City. 
Alte doua magazine urmeaza sa fie inaugurate in aceasta toamna la Cluj si Constanta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Sick O pathic
acum 12 ani
Am asteptat cu nerabdare spre final sa apara logo-ul hypermarket-ului Real sau Carrefour. N-a aparut. Pana si VO-ul parea oarecum dezamagit.
Sick O pathic
acum 12 ani
Senzational!


Branded


Related