Contul de comunicare Bayer CropScience a fost castigat de Proximity

Contul de comunicare Bayer CropScience a fost castigat in urma unui pitch de catre Proximity, agentia de comunicare directa a grupului BBDO, informeaza un comunicat emis de BBDO Romania.

Proximity va dezvolta si implementa pentru companie un program de fidelizare pe piata din Romania, care presupune structurarea bazei de date cu clienti si comunicarea beneficiilor catre publicul-tinta.

"Proximity si-a creat o reputatie solida de-a lungul celor 9 ani de activitate, care are in centrul sau inovatia la toate nivelurile. De aceea, produsul final pe care il livram convinge prin abordarea creativa si strategica ce are mereu ca scop obtinerea de rezultate masurabile pentru clientii nostri. Acestea au fost si argumentele pentru care Bayer CropScience ne-a invitat ca partener de comunicare intr-un proiect atat de special", a declarat Oana Bernecher (Client Service Director, Proximity).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related