Acord regional de colaborare intre Gemius si agentiile ZenithOptimedia si Starcom Mediavest Group

Agentia de research online Gemius va oferi servicii de monitorizare si livrare (ad serving) pentru campaniile online si va asigura uneltele de raportare pentru ZenithOptimedia si Starcom Mediavest Group, agentii membre ale Publicis Groupe, in 6 tari din centrul si estul Europei, informeaza un comunicat emis de Gemius Research.

Cele 2 agentii vor folosi gemiusDirectEffect2, noul tool de monitorizare a campaniilor al Gemius, in Romania, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Polonia si Slovenia.

"Semnarea acestei intelegeri reprezinta pentru ZenithOptimedia o evolutie naturala a unei cooperari de succes cu  Gemius. Intr-o piata ce se dezvolta rapid cum este cea din Europa Centrala si de Est avem nevoie de un partener inovator si credibil care sa livreze si sa optimizeze toate campaniile de display pe care le desfasuram pentru clientii nostri. De-a lungul colaborarii noastre Gemius s-a dovedit a fi acest partener, unul pe masura asteptarilor noastre, un partener ce raspunde cu succes tuturor provocarilor pietei”, a declarat Tomas Lauko (Managing Director in Republica Ceha si CEE Digital Development Manager, ZenithOptimedia).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related