[UPDATE] Orange a lansat pentru utilizatorii de smartphone concursul "The Goodies Hunt"

Orange ii premiaza pe cei care gasesc, prin intermediul aplicatiei de smartphone "The Goodies Hunt", indiciile din spatele unor QR codes ascunse Centrul Vechi, in perioada 7-15 septembrie, informeaza un comunicat emis de Orange.

[UPDATE] Aplicatia a fost realizata de HyperActive si a fost promovata pe bloguri (5 bloggeri au participat la o cursa pregatita special pentru ei), Twitter si Facebook, potrivit unui comunicat primit ulterior de la GolinHarris Bucuresti. De asemenea, campania integrata de media a fost sustinuta de Initiative si s-a derulat pe bloguri, pe o selectie de site-uri (prin bannere) si pe Facebook.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related