Evensys organizeaza Promotions 360, prima conferinta locala de marketing dedicata promotiilor

Prima editie Promotions 360, conferinta locala de marketing dedicata promotiilor, are loc pe 29 si 30 septembrie la Crown Plaza Hotel, potrivit unui comunicat emis de Evensys.

In cadrul conferintei de pe 29 septembrie se va discuta despre cele mai noi tendinte din domeniu si despre strategii pentru o integrare cu success a promotiilor in planul de marketing. De asemenea, vor fi oferite informatii despre tactici si aplicatii din domeniu si vor fi prezentate studii de caz relevante pentru intelegerea eficientei si a rezultatelor promotiilor.

Printre invitatii la conferinta se numara: Maia Novolan (Director General, Syscom Digital), Marian Seitan (Director General, Mediapost Hit Mail), Radu Apostolescu (Vicepresedinte, eMag), Adrian Alexandrescu (Managing Partner, Interactions), Adina Vlad (Partner, Unlock Research), Catalin Ciurezu (Director Executiv, Mediapost Hit Mail), Stefan Chiritescu (Head of Strategy, BBDO), Bogdana Baltasiu (Client Service Manager, Nielsen Romania), Calin Fusu (Co-Fondator, Zumzi).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related