15 noi categorii de concurs si un juriu international la editia a IX-a Romanian PR Award

Odata cu editia a IX-a au fost introduse 15 noi categorii de concurs pe langa cele 9 sectiuni deja consacrate, informeaza un comunicat emis de organizatori. De asemenea, printre noutatile de anul acesta se regasesc: posibilitatea de a inscrie o campanie in cadrul mai multor categorii si introducerea unui juriu international.  Inscrierea la Romanian PR Awards are loc in perioada 5 – 23 septembrie.

Dintre categoriile nou-introduse, acestea recunosc excelenta in conceperea si realizarea unor intrumente menite sa faciliteze procele de comunicare: Website / Intranet / Blog; Evenimente; Newsletter Intern; Raport Anual; Kit de presa; Publicatii externe; Sponsorship; Productii video.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related