Audienta spectaculoasa pentru revista Ciao!

Miercuri, 23 noiembrie a.c. a avut loc in Bucuresti evenimentul de prezentare a rezultatelor de audienta inrgistrate de revista Ciao!. Sala Iridium Grand Ballroom a hotelului Howard Johnson i-a gazduit pe cei aproximativ 100 de invitati, care au raspuns prezent apelului Ciao!

La eveniment au participat reprezentantii agentiilor de media, reprezentanti ai agentiilor de publicitate si alti colaboratori si parteneri ai revistei. Acestia au avut ocazia de a afla rezultatele auditarii BRAT (Biroul Roman de Audit al Tirajelor) si masurarii audientei la SNA (Studiul National de Audienta) pentru revista Ciao!.
Lansata in luna iunie a anului trecut, revista s-a impus pe piata inca de la prima aparitie, determinand publicul larg autohton sa-si reevalueze alegerile in ceea ce priveste obiceiul de consum. Astfel, publicul a reactionat prompt intr-un mod pozitiv si a determinat medii lunare intre 32.000 si 36.000 exemplare pe editie. "Intr-adevar, facem tot posibilul pentru a demonstra in continuare ca o revista care se bazeaza pe informatii colectate de paparazzii poate fi serioasa, credibila si echidistanta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related