Wienerberger si Crucea Rosie filiala Vrancea construiesc la Radulesti impreuna

Crucea Rosie filiala Vrancea alaturi de Wienerberger a inceput lucrarile de reconstructie a caselor afectate de inundatiile din luna iulie din satul vrancean Radulesti, comuna Vanatori. In paralel, s-a declansat si o campanie de strangere de fonduri pentru extinderea proiectului.

Satul Radulesti, parte a comunei Vanatori din judetul Vrancea, a fost extrem de afectat de viiturile din 11- 15 iulie 2005, ramanand complet izolat in acele zile. Din totalul de 334 de case, 37 au fost complet distruse, 149 de persoane ramanand fara adapost. Dintre acestia, o situatie speciala o au fostii locuitori ai zonei denumite punctul Ceair. Autoritatile au constatat ca acea parte a satului este expusa riscului de a fi afectata iremediabil de eventuale noi calamitati si s-a decis stramutarea familiilor. Consiliul Local Vanatori a concesionat terenul necesar reconstructiei intr-o zona ferita, din nordul satului, iar Wienerberger, cu sprijinul Crucii Rosii filiala Vrancea, a inceput lucrarile de reconstructie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related