Cea de-a IX-a editie Romanian International University Fair

Grupul EDUCATIVA organizeaza in perioada 22 – 23 octombrie la Bucuresti si pe 25 octombrie la Cluj cea de-a IX-a editie Romanian International University Fair, informeaza un comunicat emis de organizatori. In cadrul RIUF vizitatorii vor putea discuta cu reprezentantii universitarilor colaboratoare EDMUNDO printre care se numara si: Coventry University, University of Sheffield, TEKO VIA University College, Malmo University, Tilburg University.

Expozantii vor prezenta atat programele de licenta, cat si cele de masterat si MBA. De asemenea, reprezentantii facultatilor vor oferi raspunsuri personalizate candidatilor interesati de programele universitatilor si vor raspunde la intrebari legate de posibilitatile de finantare sau bursele disponibile. Vizitatorii vor avea acces la seminarii si prezentari ale universitatilor participante si ale partenerilor targului si se pot inscrie pe riuf.ro cu doua saptamani inainte de eveniment pentru acces prioritar la anumite evenimente.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related