Concurs UGC "Vodafone Star": filme realizate dupa scenarii date

Vodafone organizeaza in perioada 15 septembrie – 1 noiembrie 2011 concursul de UGC "Vodafone Star”, in cadrul caruia participantii pot inscrie filme realizate dupa unul dintre cele 7 scenarii date. Concursul este promovat prin intermediul spoturilor TV "Internet”, "Metafora”, "Troops” si "Comoara” si prin intermediul paginii vodafone.ro/star.

Pentru a se inscrie in competitie, participantii trebuie sa realizeze un film dupa unul dintre scenariile "Simbolul", "Intalnirea", "Kung FuMaster", "Strigatul", "Lupul de Cluj", "Batuta de Internet" sau "Fotbal de Craiova". Doua dintre scenarii permit creatorului sa aleaga singur locatia filmarii clipului, in timp ce altele presupun locatii ca: un parc, o toaleta, Bulevardul Eroilor din Cluj, Piata Unirii din Iasi sau langa statuia lui Ion Oblemenco din Craiova.

Pentru a putea inscrie clipurile, participantii trebuie sa se autentifice in contul personal MyVodafone. Clipurile inscrise de participanti vor fi mai intai aprobate de Paul, Cristina si Bogdan, protagonistii spoturilor de promovare a concursului.

Castigatorii vor fi alesi in functie de numarul de voturi obtinute pe site-ul concursului. Va fi desemnat un castigator pentru fiecare categorie a concursului. Marele castigator va fi ales dintre cei 7 castigatori pentru fiecare categorie si va fi desemnat in functie de cel mai mare numar de voturi de pe site-ul de concurs, dar mai ales in functie de numarul de voturi din partea juriului. Juriul este alcatuit din 5 angajati Vodafone care vor alege interpretarea scenariului ce va descrie cel mai bine stilul celor din Maximia. Pentru a fi eligibili, cei 7 castigatori trebuie sa fie utilizatori ai cartelei Vodafone.

Premiile constau in 6 telefoane Vodafone 555 Blue, cate un telefon pentru fiecare categorie. Marele castigator va fi premiat cu 1 telefon iPhone 4 16GB, o vizita la Universal Studios (Los Angeles, California, USA) si un rol in urmatoarea campanie Prepaid unde va juca alaturi de Paul, Cristina si Bogdanel.Oameni

Sectiune

DictionarRelated