Castigatorii preselectiilor locale Pepsi World Challenge vor intra in competitia nationala

In urma preselectiilor locale Pepsi World Challenge, 12 tineri jucatori s-au calificat in selectia nationala ce va avea loc in perioada 28 noiembrie - 4 decembrie a.c. la Scoala de fotbal Gica Popescu din Craiova.

Preselectiile locale, ce au avut loc in perioada 7 - 23 noiembrie a.c in sase mari orase ale tarii: Timisoara, Iasi, Craiova, Brasov, Constanta si in Bucuresti s-au bucurat de o prezenta numeroasa din partea tinerilor amatori de fotbal. La preselectii s-au inscris jucatori amatori de fotbal cu varste cuprinse intre 16 si 19 ani. Programul preselectiei a cuprins testarea abilitatilor tehnice in jocul individual de fotbal si testarea abilitatilor tactice in jocul colectiv de fotbal.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Neacsu Alexandru-Iulian
acum 16 ani
as vrea si eu sa vin la o preselectie de fotbal varsta mea este de 17 ani si sunt din dambovita comuna odobesti daca este ceva va rog sa ma anuntati pe id meu de mess alexandru_neacsu2003 multumesc mult

Neacsu Alexandru-Iulian
acum 16 ani
si nu mai stiti cand mai este
Neacsu Alexandru-Iulian
acum 16 ani
sau un club de fotbal din romania cand mai are preselectii


Branded


Related