Competitia Pepsi "Da un refresh vietii urbane": 152 de inscrieri in primele 6 zile

Pepsi organizeaza competitia nationala de proiecte creative pe Facebook "Da un refresh vietii urbane” in perioada 22 septembrie – 19 noiembrie, informeaza un comunicat emis de GMP PR.  Participantii sunt incurajati sa incrie idei de proiecte prin intermediul carora sa schimbe viata urbana, iar castigatorul va fi premiat cu 20.000 de dolari destinati implementarii proiectului respectiv.

Proiectul "Da un refresh vietii urbane” nu este neaparat o activitate de CSR, ci este menit sa incurajeze tinerii care doresc sa schimbe ceva in jurul lor. Pot inscrie idei inclusiv cei care doresc "sa transforme terenul viran de langa casa in gradina japoneza, sa faca o discoteca in pasaj sau o plaja in parcare”, se mentioneaza in comunicat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related