A inceput competitia de creatie pentru realizarea layout-ului celui mai spectaculos format publicitar din Romania: The Yahoo! Login Page

A inceput competitia de creatie pentru realizarea layout-ului celui mai spectaculos format publicitar din Romania: The Yahoo! Login Page

Au inceput inscrierile in The Yahoo! Login Page Creative Competition. Pasionatii de design (full-time sau ca pasiune) se pot inscrie in competitie pana pe 26 octombrie, ora 23:59, pe platforma The Creator by IQads, la adresa: www.TheCreator.ro/TheLoginPage.

Participantii trebuie sa trimita propuneri de design pentru pagina de login a Yahoo! Romania (http://login.yahoo.com). Inscrierile pot fi realizate pentru un brand anume sau fara branding si pot fi statice sau interactive (Flash). Creativii au la dispozitie cel mai spectaculos format publicitar din Romania, o panza uriasa, de 1440 pe 1024 de pixeli,  vazut zilnic de 1.000.000 de romani.

In pagina competitiei (www.TheCreator.ro/TheLoginPage) sunt disponibile brieful detaliat al competitiei, regulamentul si celelalte detalii legate de inscriere, precum si lucrarile finaliste, pe masura ce vor fi admise in concurs.

In etapa a doua a competitiei, jurizarea se face astfel: in perioada 28 octombrie - 24 noiembrie, lucrarile vor fi evaluate de catre un juriu de profesionisti si de catre publicul larg, prin intermediul paginii de competitie www.thecreator.ro/theloginpage.

Iar la finalul competitiei, vor fi acordate 3 premii, in valoare totala de 2.200 de euro:premiul 1 – 1.000 de euro, premiul 2 – 700 de euro, premiul 3 – 500 de euro. Juriul profesionistilor este format din Liviu Turcanu, Creative Director Mercury360; Claudiu Dobrita, Creative Director Draftfcb; Charles Davies, EMEA Marketing Director Yahoo! Elvetia; Josh Partridge, Head of Operations Yahoo! Expansion Markets; Mihai Fanache, Director General Mediacafe Interactive si Monica Dudau, Project Manager IQads.

Nota finala va fi stabilita prin media ponderata intre media notelor acordate de catre juriul de profesionisti (60% din nota finala) si media acordata lucrarii de catre publicul larg, prin vot online (40% din nota finala).

Despre The Login Page

Pagina de login a Yahoo! este cea mai indraznet format publicitar de pe web, oferind 1440 x 1024 de pixeli celor interesati sa isi spuna povestea. E singura panza digitala care ofera brandurilor tot spatiul de pe o pagina vizitata zilnic de un milion de romani.

Despre TheCreator

The Creator este platforma de concursuri de user generated content a portalului de publicitate IQads.

IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania, inclus in portofoliul Blue Idea, din care face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related