Noua versiune a aplicatiei de Internet Banking BT24, lansata de Banca Transilvania

Banca Transilvania a lansat noua versiune a aplicatiei de Internet Banking BT24, care ofera un numar mare de functionalitati, un grad sporit de securizare a tranzactiilor, portabilitate si mobilitate totala, informeaza un comunicat emis de BT. Autentificarea utilizatorului se realizeaza fie printr-un SMS care contine un cod de acces in aplicatie unic, fie prin intermediul unui token. De asemenea, BT24 este disponibil si pe smartphone-uri. Proiectul a fost dezvoltat impreuna cu IND Group.

“O banca moderna inseamna, pe langa inovatie, investitii in tehnologie. Prin lansarea acestei aplicatii ultra-performante raspundem tendintei de crestere a interesului pentru servicii bancare sofisticate, care confera in primul rand mobilitate si acces la informatie. Peste 180.000 de clienti folosesc acum BT24 si suntem siguri ca, pana la finalul anului, alte cateva zeci de mii de persoane vor deveni clientii nostri datorita acestui serviciu de Internet Banking”, a declarat Robert C. Rekkers (Director General, Banca Transilvania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related