Tuborg Romania deschide portile celei mai moderne fabrici de bere din tara

Pentru consumatorii de bere si publicul larg, compania Tuborg Romania continua anul acesta programul "Porti deschise" initiat cu sapte ani in urma. Parte a strategiei corporate de comunicare, evenimentul ofera de 1 Decembrie celor interesati prilejul de a vizita una din cele mai performante fabrici ale Grupului Carlsberg din cele 55 detinute in intreaga lume.

Incepand cu ora 9:30 pana la ora 16:00, toti cei dornici sa asiste la procesul de fabricare a berii au la dispozitie autocare catre sediul Tuborg Romania din Bd. Biruintei nr. 89, com. Pantelimon, care vor pleca la interval de 20 de minute din Piata Unirii (statia Expres 783, zona Mitropolie), Grozavesti (langa statia de metrou) si Bucur Obor (parcarea de langa magazinul Bucur Obor). Cu ocazia sarbatorii "Porti deschise", invitatii la fabrica Tuborg vor avea ocazia sa cumpere produse din portofoliul URBB la un pret special.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related