Povestile de viata ale barbatilor confortabili in propria piele au fost prezentate de Dove Men+Care, la Brand Film Festival

Povestile de viata ale barbatilor confortabili in propria piele au fost prezentate de Dove Men+Care, la Brand Film Festival

Cea de-a doua seara de Brand Film Festival, festivalul povestilor de brand spuse de consumatori, a vorbit despre barbatii de pana la 40, maturi si impliniti. Istoriile lor au fost prezentate prin scurtmetraje originale, create de comunitatea IQads, si printr-o selectie tematica a celor mai bune reclame din lumea intreaga. Proiectiile BFF au avut loc simultan in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Sibiu si Brasov si continua si in aceasta seara cu selectii tematice ale celor mai bune scurtmetraje publicitare si parodii de reclame din lume.

Evenimentul a inceput cu prezentarea celor mai bune 13 scurtmetraje originale realizate in cadrul competitiei desfasurate timp de 2 luni, pe platforma TheCreator by IQads, care pot fi vazute aici.

Creatiile vorbesc in stiluri si pe tonuri foarte diferite despre povestea de viata a barbatului pana la 40 de ani - atat despre sentimentul de a fi ajuns acolo, cat si despre toate momentele care l-au adus in acest punct.

In Bucuresti, dupa prima proiectie, au fost premiati si autorii celor mai bune filme. Premiul I a fost castigat de scurtmetrajul "In mainile tale", de Corneliu Radu, Alex Barbu, Catalina Alexandra Ion si Amalia Militaru. Premiul II a mers la Daniel Draghicescu, Maria Ilas si Mihai Ilas pentru filmul "Cu mine, tot". Cel de-al treilea loc a fost castigat de Emilian Craciun, Alin Paduraru si Mircea Chelaru Jr. pentru lucrarea "Pur si simplu". Autorii scurtmetrajelor au fost recompensati cu premii in valoare totala de 4.500 de euro.

Au fost acordate si cateva premii speciale: Premiul pentru cel mai bun soundtrack si cel mai artsy scurtmetraj ("Trepte", de Barbara Buh), Premiul special al publicului ("Mai bine in pielea ta", de Cami Cuibus), Premiul pentru cel mai pe brief scurtmetraj ("Este usor sa fii fericit", de Andrei Cojocaru), Premiul pentru cel mai bun personaj masculin ("Ursul", de Andrei Prepelita).

Seara s-a incheiat cu un best of tematic al reclamelor din toata lumea care prezinta barbatii care se simt confortabil in propria piele. Au fost prezentate reclame foarte diverse, de la foarte amuzante la extrem de serioase, care sa completeze portretul barbatilor impliniti.

Brand Film Festival continua in aceasta seara, incepand cu ora 20:00, cu o proiectie a celor mai bune scurtmetraje publicitare din lume si cu topul celor mai bune parodii originale de reclame, admise in competitia Grand Spoof in ultimii 5 ani.

Locatiile Brand Film Festival sunt: Club Tralala (in Bucuresti), Cafe Bulgakov (in Cluj), Club For Fun (in Iasi), Vanilla Night Bar&Games (in Brasov), Aethernativ Cafe (in Timisoara) si Silver Club (in Sibiu). Mai multe informatii despre Brand Film Festival, despre program si despre locurile de desfasurare, cat si despre cele 2 competitii de scurtmetraje din cadrul BFF gasiti pe www.BFFestival.ro.

Brand Film Festival este sustinut de partenerii media Radio Guerrilla, 24FUN, Playboy, Decat o Revista, Q2M, Realitatea.net, Money.ro, Pandora’s, VoxPublica, Cinemagia, evenimenteincluj.ro, dar si de Mad3, PRIME Iasi si PRIME Brasov.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related