Concursul Tic-Tac din sectiunea Think Fresh a site-ului X-Factor

Initiative si HyperActive au lansat sectiunea Think Fresh in cadrul site-ului competitiei X Factor, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. Sectiunea gazduieste un concurs in cadrul caruia participantii care descriu cat mai creativ gandurile membrilor juriului in timp ce asculta participantii la preselectie sunt premiati. Campania contine o componenta online, una pe TV si comunica targetat in cinematografe, unde spectatorii pot participa la actiuni de sampling si pot primi informatii despre concurs.

Sectiunea este contruita ca o continuare a platformei online Fresh Comedy, sub umbrela conceptului “freshness in a playful way” dezvoltat de HyperActive.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related