White Image reprezinta in Romania solutiile Habeas de email marketing certification

Habeas, compania care a revolutionat email marketingul prin crearea in 2002 a primului sistem de safe listing si certificare in domeniu este reprezentata in Romania incepand cu aceasta luna de catre White Image. Parteneriatul White Image - Habeas ofera un model pentru comunicarea pe email la cel mai inalt nivel si are scopul de a oferi companiilor din Romania o transparenta mai mare a actiunilor de comunicare desfasurate.

Solutiile oferite de White Image in parteneriat cu Habeas se adreseaza atat clientilor nostri cat si firmelor care publica un newsletter in-house sau folosesc alte servicii de emailing. White Image a identificat si promovat intotdeauna cele mai noi si inovatoare practici in email marketing, iar Habeas intruneste din plin aceste conditii, fiind compania cu cea mai extinsa retea de parteneri, peste 35.000, cu cea mai stransa relatie cu marile ISP-uri (Yahoo, Hotmail, Gmail, AOL etc) si producatorii de solutii anti-spam si antivirus, precum si mari corporatii. In acelasi timp, Habeas este singura companie care ofera o platforma completa de servicii de email intelligence, incluzand:
- Audit: monitorizarea reputatiei, auditarea practicilor folosite;
- Certificare: safelist, delivery resolution, monitorizarea si solutionarea plangerilor de spam;
- Monitorizare: monitorizarea livrarii in Inbox a emailurilor (unde a fost livrat emailul, in: Inbox, Bulk, sau nu a fost livrat de loc.), monitorizarea in timp real a reputatiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related