2 seri de petrecere pentru 2 ani de SAPTE SERI

SAPTE SERI aniverseaza doi ani de succese pe piata craioveana, alaturi de Krypton, Dj Pedro si Dj Raresh
SAPTE SERI, cel mai puternic ghid saptamanal de informatie culturala si petrecere a timpului liber, implineste doi ani de la aparitia pe piata craioveana.

Cei doi ani de SAPTE SERI vor fi sarbatoriti timp de doua zile, 2 si 3 decembrie, incepand cu ora 23:00 cand va avea loc o petrecere alaturi de vedete consacrate precum Krypton, Dj Pedro si Dj Raresh, pentru ca pe data de 03 decembrie sa aiba loc o petrecere in stil medieval in Club Medieval din Craiova, de asemenea de la ora 23:00. "Evenimentul desfasurat pe durata a doua zile, in onoarea aniversarii a doi ani de prezenta SAPTE SERI in orasul Craiova va reuni personalitati ale pietei craiovene, reprezentanti mass-media precum si prieteni si cititori apropiati ghidului, SAPTE SERI reprezentand pentru Craiova, inca de la lansarea in anul 2003, cel mai important instrument de informare culturala si de petrecere a timpului liber." a declarat Adriana Petrescu, Director Strategie Kopa Publicatii Grup.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related