LOWE "SERVESTE" NOUA TIMISOREANA

"Barmanul" este spotul cu care Timisoreana deschide sezonul "degustarilor" din acest an. Caldura si fetele frumoase nu fac decat sa puna in valoare noua sticla Timisoreana, dar mai ales gustul mai plin, de care nu te mai poti satura.

"Am vrut sa spunem "mai mult", pe toate planurile. De aceea, totul e altfel decat ce s-a produs pe Timisoreana pana acum: locatia, personajele, tratarea imaginii. O situatie neobisnuita, cu produsul in centrul actiunii. Am vrut ca povestea sa nu aiba nici un sens daca scoti berea de acolo. Pentru comicul situatiei, am mizat pe cabotinismul specific barmanului dintr-un local "de fitze", dar si pe relaxarea nonsalanta a consumatorului de Timisoreana", explica Mihai Coliban, Creative Director Lowe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related