Peste 5.000 iubitori de bere au vizitat fabrica Tuborg Romania

Cea de-a saptea editie a actiunii "Porti deschise" a inregistrat un nou record de prezenta anul acesta, peste 5.000 de persoane aratandu-si interesul pentru cea mai moderna fabrica de bere din tara. Astazi, cu ocazia evenimentului Open Day, compania Tuborg Romania a prelungit programul de vizitare a fabricii din cauza numarului mare de bucuresteni veniti sa vada cum se produc unele dintre cele mai cunoscute beri din intreaga lume.

Dornici sa descopere secretul de fabricatie al unor beri celebre, bucurestenii au raspuns invitatiei Tuborg Romania si au venit sa afle pe viu care sunt pasii pentru producerea berilor din portofoliul URBB. A devenit deja o traditie ca in dimineata zilei de 1 Decembrie, fabrica Tuborg sa-si deschida portile pentru toti cei care aleg sa-si petreaca Ziua Nationala a Romaniei intr-o atmosfera speciala, cu muzica, concursuri, multe suprize si bere de calitate. Angajatii companiei gazda si-au asteptat oaspetii cu 5.000 de covrigi calzi si peste 7.000 de pahare de bere oferita din partea casei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related