Primiti cu Zapp-ul?

In postul Craciunului fiind, m-am gindit sa am si eu o atitudine crestineasca si sa scriu despre un spot care mi-a placut. Ca de rele oricum ma tin tot anul ca scaietele. Au si ele dreptul sa stea linistite citeva saptamini din an. Am vazut in ultima vreme citeva mari "reusite", dar le pun la pastrare pentru inceputul anului viitor. Pentru curiosi voi spune doar ca e vorba de unul cu Miss Lime si Mr. Juniper. Pina atunci, ma voi ocupa de Zapp 500 Anytime - 1 Cent.

Zapp
Al treilea jucator pe o piata stabila, Zapp-ul este condamnat, mai mult decit competitia, la o continua campanie de promotii. Acest lucru este mai valabil decit oricind in decembrie care, stim cu totii, nu este luna in care s-a nascut Hristos, ci luna cadourilor, nu este post, ci se taie porcul si alte lucruri care fac din Craciun un concediu si un prilej de cumparaturi insotite de ofertele de rigoare, mai mult decit un prilej de sarbatoare. Traiasca societatea de consum.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related