Solutii SMS pentru marketing direct

Niciodata trimiterea de mesaje sms nu a fost mai usoara. web2sms.ro reprezinta cel mai facil si eficient serviciu de comunicare prin sms adresat atat companiilor cat si persoanelor fizice. Noua aplicatie online promite usurinta in utilizare, eficienta, performanta si disponibilitate.

Serviciul web2sms.ro se adreseaza companiilor care doresc sa comunice direct cu clientii prin intermediul mesajelor scurte SMS, indiferent de reteaua de destinatie, printr-o interfata on-line, simpla si usor de utilizat. Indiferent de numarul de mesaje ce se doreste a fi trimis, serviciul garanteaza livrarea imediata a acestora datorita conexiunilor directe cu toti operatorii din Romania, dar si a tehnologiei folosite ce permite trimiterea de 10 mesaje pe secunda in comparatie cu sistemul clasic prin telefon (1/mesaj pe secunda).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune


Comentarii

adina andrei
acum 17 ani
eu am intrat pe net prea tarziu maa as fi vrut sa stiu ce ai vb cu gaby dar asta e te ubi si ai grija de u te rog si lasa ca nu o sa mai fiu supy
maryo maryo
acum 17 ani
ce faci ba ?


Branded


Related