Saatchi & Saatchi comunica privilegiile noilor carduri Sensiblu - Silver si Gold

Saatchi & Saatchi face cunoscute noile privilegii pe care Sensiblu le ofera prin cardurile Silver si Gold clientilor sai.
Sensiblu este in prezent singurul lant de farmacii care isi recompenseaza clientii fideli daruindu-le carduri speciale cu extra beneficii: noul card Silver Sensiblu si noul card Gold Sensiblu. Ideea celor doua carduri a aparut in urma dorintei Sensiblu de a trece la un nivel superior in cadrul programului de fidelizarea al clientilor sai.

Gratie privilegiilor pe care le acorda, cardurile Silver si Gold pot dubla valoarea punctelor de pe card, la utilizarea acestora, produsele devenind cu 50% mai ieftine. De asemenea, cardurile Silver si Gold vor oferi detinatorilor, cu ocazia zilei aniversare, un discount de 20% la orice produs cumparat din farmacie. Mai mult, detinatorii cardului Gold isi pot alege cu aceasta ocazie orice produs in valoare de pana la 30 RON. Tot pentru ei, lista avantajelor e acum completata cu noul discount de 5% care se aplica produselor dermocosmetice si farmaceutice. In plus, posesorii cardurilor Silver si Gold sunt invitati sa participe la testari de produse; de asemenea, lor li se fac si oferte particularizate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related