AdEntity promoveaza moda Mistake prin actiuni de caritate si tactici de PR

AdEntity a organizat "Mistake Fashion Charity Ball - Femei pentru Femei", eveniment dedicat Zilei Internationale pentru Eliminarea Violentei impotriva Femeilor.

Pentru prima data in istoria unei prezentari de moda din Romania manechinele au fost femei politician si sotii ale politicienilor de la noi. Chiar si prezentatoarea evenimentului a fost o doamna deputat foarte cunoscuta, Mona Musca, alaturi de o actrita de succes, Daniela Nane. Au urcat pe scena in calitate de manechine doamnele Anca Boagiu, Raluca Turcan, Anca Constantinescu, Monica Stirbu, Mihaela Vosganian, Rovana Plumb, Cornelia Cazacu, Monica Iacob Ridzi, Rodica Nassar, Ionela Bruchental Pop, Roberta Anastase, Liliana Iorgulescu, Norica Nicolai si Mioara Videanu. Evenimentul regizat de Beatrice Rancea a fost unul de exceptie, beneficiind de jocuri de lumini laser la fel ca la marile prezentari de moda din occident precum si de aportul elevilor si profesorilor liceului de muzica "George Enescu" care au asigurat live coloana sonora.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related