Liniile aeriene anton - atelier de publicitate

Liniile aeriene anton este cel mai mic atelier de creatie de publicitate din Romania si probabil din lume. Este ca si cum te-ai sui la bordul unui avion sa ajungi mai repede la destinatie. Aplicabil la brandul tau. Asta este propunerea liniilor aeriene anton.

Toate avioanele de pasageri, transporta pasageri. Tot ce-si doreste pasagerul este sa ajunga intreg, sigur si odihnit pe aeroportul ales. Drept pentru care noi ne-am hotarat sa oferim serviciul asta si sa facilitam deplasarea pe distante lungi sau scurte. Depinde de destinatia aleasa. Suntem la bord si incercam sa oferim servicii de calitate fara insa sa promitem icre negre si sampanie in meniu, daca nu avem. Pentru ca asta ar fi o minciuna. Noi ne facem datoria cat de bine putem. Si pentru a clarifica situatia noastra, daca avionul cade, cadem si noi. Dupa cum bine se stie ca se intampla. Apropos de avioane si de accidente aeriene. Statistic, se stie ca sunt cateva accidente pe an. Insa numarul victimelor accidentelor de avion este incomparabil mai mic fata de numarul de victime provocate de accidentele de masini sau chiar de accidentele provocate de magari. Anual vorbind. Asadar probabilitatea ca avionul sa cada este infinitezimala. Motiv de usurare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related