Chemistry Club - o noua atractie bucuresteana

In aceasta seara, incepand cu ora 22,00 va avea loc inaugurarea celui mai nou club bucurestean - Chemistry - situat in strada Selari, nr. 9-11. Chemistry, cel mai nou loc de petrecere a timpului liber, se adreseaza oamenilor doritori de muzica variata si de calitate, coktail-uri si bauturi diversificate. Chemistry Club nu gazduieste ochelarii de soare, ci oamenii cu stil, buna dispozitie si nevoia de cea mai tare distractie intr-un mediu diferit de ceea ce exista pana acum in capitala.

Chemistry Club aduce concepte noi de design si organizare din Germania si Spania, avand o capacitate de 200 de locuri, organizate in stil vagon si aflat, spre deosebire de majoritatea cluburilor din Bucuresti la etajul unul al cladirii, nu la subsol. Denumirea clubului, Chemistry, combinata cu emblema sa, reprezentata de un scorpion - recunoscut pentru forta si efectele imediate pe care le poate avea intepatura lui - semnifica ideea de intensitate, dorinta si actiune.
Chemistry reprezinta acea atractie, acea sclipire de moment care creeaza o atmosfera unica, speciala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related