Noua campanie RCA - ASTRA Asigurari a fost realizata de Leo Burnett

Leo Burnett a realizat si a doua campanie pentru asigurarile RCA oferite de Astra Asigurari. Aceasta campanie se adreseaza celor care si-au incheiat asigurarea obligatorie doar pentru primele 6 luni ale anului si care trebuie sa-si reinnoiasca aceasta asigurare.

Conceptul si abordarea strategica le-au continuat pe cele anterioare, executia fiind una noua - suprinzatoare si dinamica. Si in cadrul acestei campanii se vor extrage numerele masinilor asigurate, urmand ca proprietarii sa primeasca premiile.

In executie s-a dramatizat efortul proprietarilor de masini de a-si atrage norocul asupra numerelor de la masina pentru a castiga cu orice pret. De aceasta data, un cosar este urmarit, prins si legat de numarul de la masina - proprietarul asigurandu-se astfel ca norocul nu o sa-l paraseasca pe parcursul campaniei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related