OMAGIU #2

TURISTUL este cineva care calatoreste la cel putin 80 de kilometri (50 de mile) departare de casa in scopuri recreative". Asa zice Organizatia Mondiala a Turismului. Noi avem o parere putin diferita. Pentru o excursie fantastica nu trebuie decat sa urmezi intocmai pasii descrisi mai jos:
Pasul 1: Faci pe dracul in patru si lasi alte treburi la o parte, astfel incat la ora 18:30 sa fii prezent la Club Embryo (str. Ion Otetelesanu 3, in spatele Palatului Telefoanelor).

Pasul 2: Noi iti vom zambi frumos si-ti vom multumi ca ai venit, iar tu ne vei lasa o carte de vizita. Asta e doar asa, ca sa dam impresia de seriozitate si ca sa se stie ca facem conferinta de presa.
Pasul 3: Te asezi pe un scaun concept design sau te plimbi de colo-colo. Noi iti vom spune si-ti vom arata ce-i cu revista asta OMAGIU si ce vrem de la numarul zwei. Tu ne asculti (daca vrei) si ne pui intrebari la care sa nu stim raspunsul. Daca nu vrei, te dam afara.
Pasul 4: Primesti revista si te faci turist intre paginile ei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related