Berea Bucegi trateaza probleme sentimentale

In fiecare decembrie mii de romanii se pregatesc sa plece la munca in strainatate. Dintre ei 110.000 lucreaza azi legal in Spania, dar granita au trecut-o peste 700 000. Se spune ca aproape 50% dintre cei care pleaca lasandu-si perechea acasa, se despart pana la urma. Probabil ochii care nu se vad, se uita.

"Marina" e o poveste de dragoste simpla, care functioneaza dupa acest mecanism. Soldatul sosit acasa in permisie afla ca prietena lui de la bloc a ales sa plece in Spania, la capsuni sau cine stie ce. Si asta s-a intamplat tocmai acum, cand el mai avea asa putin pana la liberare.
Povestea Marinei este relevanta pentru majoritatea oamenilor ancorati in realitatea romaneasca. Pentru cei care citesc presa, se uita la TV sau in jurul lor cand merg pe strada. Scenariul releva o fateta a profilului psihologic al romanului, care desi este orgolios face haz de necaz, desi nu e foarte ambitios o scoate la capat, desi e iute la manie, se potoleste repede.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related