adidas lanseaza +Teamgeist™mingea oficiala 2006 FIFA World Cup™

adidas a lansat oficial noua minge de fotbal a Campionatului Mondial de Fotbal 2006. adidas +Teamgeist introduce o noua configuratie cu 14 fatete, reducand suma punctelor de atingere a trei fatete cu 60% si lungimea totala a liniilor fatetelor cu peste 15%, formand un exterior neted si perfect rotund permitand jucatorilor semnificative imbunatatiri in acuratete si control.

Mingea oficiala a Campionatului Mondial de Fotbal este proiectata in alb si negru, culorile traditionale ale echipei nationale de fotbal a Germaniei si accentuata cu auriu, culoarea folosita la Trofeul Cupei Mondiale FIFA. Numele "+Teamgeist" este bazat pe cea mai importanta caracteristica pe care fiecare jucator trebuie sa o aiba pentru a ridica un trofeu: spiritul de echipa! Numai mingiile cu o suprafata perfect rotunda si neteda raspund conform asteptarilor cand sunt lovite. Cheia performantei atinse de aceasta minge este constructia revolutionara cu 14 fatete.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related