MEDIC ONE ARE ACCOUNT MANAGER NOU

Continuandu-si expansiunea din ultima vreme, echipa agentiei MEDIC ONE s-a imbogatit cu un nou Account Manager - Ioana Nicolae (29). Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 1998, Ioana este specializata in engleza si spaniola. Dupa 4 ani petrecuti in vanzari (Atomic TV) si la "client" (La Fantana), Ioana face o schimbare in cariera ei, trecand "baricada" catre agentie. Mare amatoare de pescuit, Ioana se indeletniceste si cu treburi mai casnice, cum ar fi muzica si literatura.

Medic One a fost infiintata in decembrie 1999 de dr. Oana Cociasu, Veronica Savanciuc si alti parteneri romani. Medic One este afiliata la reteaua internationala LOWE Healthcare, care, in cele 15 reprezentante la nivel global, a inregistrat o cifra de afaceri de peste 1 miliard USD in 2003.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Companii

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related