A fost lansat newsletter-ul BUSINESS Magazin

Pentru a putea comunica mai eficient cu cititorii sai si continuand linia deschisa in 2005 prin lansarea site-ului BUSINESS Magazin (www. businessmagazin.ro), PubliMedia International a lansat in data de 11 ianuarie, un nou instrument informare : Newsletter-ul BUSINESS Magazin. Contactul strans cu cititorii este o caracteristica fundamentala a demersului publicistic. Newsletter-ul BM este atat un instrument menit sa sporeasca interactivitatea cu cititorii revistei dar si o modalitate facila si rapida de informare a acestora.

Implementat in colaborare cu White Image-Loyalty Solutions, newsletter-ul va fi transmis saptamanal, miercuri. Astfel, abonatii newsletter-ului BUSINESS Magazin vor primi prin intermediul postei electronice prezentari succinte ale articolelor publicate in revista, link-urile facilitandu-le acces-ul la analize detaliate, comentarii si tendinte din economie, finante, politica, societate, hi-tech, media & advertising, lifestyle, cultura si stiinta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related