Ursus readuce Dinastia Campionilor la Pro TV

URSUS continua provocarea valorilor spiritului romanesc si reia o poveste de succes - "Dinastia Campionilor". URSUS, impreuna cu Pro TV, deruleaza din 16 ianuarie pana pe 20 aprilie o noua serie a Dinastiei Campionilor. Emisiunea este difuzata, in fiecare luni si joi, dupa Stirile Pro Tv de la ora 23:00.
Anul acesta, Dinastia Campionilor portretizeaza romani care au devenit personalitati de referinta la nivel international. Noua serie aduce in lumina reflectoarelor 32 de personaje, care exceleaza in pasiunile care i-au consacrat.

Telespectatorii vor avea ocazia sa cunoasca povestile unor romani care merita aplaudati in orice colt al planetei: Dan Pita (regizorul roman premiat cu "Leul de Argint" la Venetia), A.G. Weinberger (muzicianul de origine romana care l-a fermecat pe BB King), Razvan Radulescu (scenaristul laureat la Cannes si autorul unor scenarii la filme precum "Marfa si banii" sau "Moartea domnului Lazarescu"), Mihaela Ursuleasa (pianista-minune a Romaniei), Stere Gulea (regizorul filmelor "Morometii", "Stare de fapt", "Piata Universitatii") sau Alina Cojocaru (prim-solista la Covent Garden si una dintre cele mai in voga balerine la nivel mondial).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related