L'OREAL ocupa LOCUL 17 in topul celor mai respectate companii din lume

L'Oréal s-a clasat pe locul 17 in studiul de evaluare Financial Times 2005 - " Cele mai respectate companii din lume", studiu realizat impreuna cu PricewaterhouseCoopers. Grupul L'Oréal, care in anul anterior s-a clasat pe locul 36, a urcat 19 pozitii.
Clasata pe locul 17 - iar anul trecut pe locul 36 - in studiul de evaluare realizat de Financial Times in colaborare cu PricewaterhouseCoopers, "Cele mai respectate companii din lume", L'Oréal este o companie foarte bine vazuta de catre comunitatea internationala de afaceri.

Studiul este bazat pe parerile liderilor de afaceri din lumea intreaga - in anul 2005 au fost intervievati 954 de Directori Generali din 25 de tari.
Directorilor Generali li s-au solicitat opinii legate de companiile pe care le respecta cel mai mult, companiile ce poseda cele mai bune produse sau cele mai inovatoare servicii, oamenii de afaceri pe care ii respecta cel mai mult si alte astfel de opinii legate mediul de afaceri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related