gav|Scholz&Friends Bucuresti anunta extinderea gamei de servicii. Noul BTL & SP manager al agentiei este experimentatul Razvan Negoescu

gav|Scholz&Friends Bucuresti anunta deschiderea departamentului de BTL si evenimente speciale sub conducerea lui Razvan Negoescu, un vechi camarad al tandemului managerial Georgescu/Micu.
Licentiat al Institutului Franco-Roman de Marketing si Management, Negoescu (37) are un deceniu si jumatate de experienta in domeniul evenimentelor, show biz-ului si publicitatii. El si-a inceput cariera ca Advertising & Promotion Manager al legendarului Radio Contact (1992) si de-a lungul timpului a lucrat in trusturi de media si entertainment, precum si in importante companii de publicitate locale si internationale. Printre conturile si proiectele de BTL gestionate de Negoescu s-au aflat Electrolux, Coty, Dialog, Philip Morris, Nivea, Tuborg, Adidas Streetball, Pepsi, Citroen, Connex samd.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related