Raportul Initiative arata ca, in anul 2006, investitiile media vor depasi in crestere inflatia, pentru prima oara dupa anul 2000 !

Initiative Futures Worldwide, divizia globala de cercetare de media a agentiei Initiative, a publicat raportul anual privind investitiile in publicitatea conventionala, raportate la CPT (1.000 de adulti) din 54 de tari din intreaga lume. Raportul agentiei Initiative ofera clientilor informatii veridice asupra costurilor de media din perspectiva investitorilor in publicitate, care vor putea sa planifice mai bine si sa isi optimizeze investitiile in media, indiferent de canalele de media sau de regiunile pe care le acopera.

Ierarhia costurilor pe medii ramane neschimbata fata de anul 2005: cinema-ul ramane cel mai scump mediu, cu un CPT mediu de 59,43$, urmat de publicitatea pe Internet (16,38$), reviste (11,14$) si ziare (9,23$), televiziune (7,06$), radio (6,32$) si outdoor, care continua sa fie cel mai ieftin mediu la nivel global, cu un CPT mediu de 5,37$.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related