Stephan Pelger iese in lume cu BtB Advertising

Luna ianuarie rezerva in calendarul activitatilor creatorilor de moda participarea la targul de moda de la Düsseldorf / Germania, sens in care tanarul designer Stephan Pelger a apelat la agentia BtB Advertising pentru crearea si producerea materialelor sale de prezentare in cadrul acestui eveniment.

"Targul de moda de la Düsseldorf este unul dintre cele mai prestigioase evenimente din bransa, iar prezenta creatiilor Stephan Pelger este un pas important in construirea notorietatii si a formarii unui nume in piata internationala. Vom prezenta colectia de toamna iarna 2006/07, numita "Jet Set", un omagiu adus vechilor sasi, in care se regasesc lucruri inspirate din traditia saseasca, dar aduse si asamblate in lumea moderna. Am apelat la serviciile BtB Advertising, fiindca am regasit acelasi spirit proaspat, aceeasi imaginatie si creativitate de care aveam nevoie pentru a concepe materiale de prezentare pe masura colectiei si, mai ales, a ocaziei. La un asemenea targ, volumul de informatie si de noutati este coplesitor, deci aveam nevoie de o imagine care sa iasa din tipar, ceea ce echipa BtB mi-a oferit foarte prompt", declara Stephan Pelger.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related