McCann, Agentia Anului la Golden Drum 2011, cu 12 trofee pentru campanii Vodafone si ROM: 4 Grand Prix-uri, 6 Golden Drums si 2 Silver Drums

McCann, Agentia Anului la Golden Drum 2011, cu 12 trofee pentru campanii Vodafone si ROM: 4 Grand Prix-uri, 6 Golden Drums si 2 Silver Drums

McCann a primit trofeul Golden Rose la Golden Drum 2011, fiind desemnata cea mai creativa agentie care a participat anul acesta la festival, ca urmare a celor 12 trofee obtinute pentru campanii Vodafone si ROM. Vodafone a primit trofeul "Brand Grand Prix", in timp ce ROM a ocupat locul 3 in aceasta categorie.

Campaniile care au primit cele 12 trofee in multiple categorii din sectiunea Multi Channel sunt: “American ROM” si 3 campanii Vodafone: "Nunta", "Cerebel" si "Chivu". Iata mai jos rezultatele acestor campanii, conform studiilor de caz de pe site-ul festivalului.

American ROM” a primit 4 trofee: Grand Prix si Golden Drum la Integrated Campaigns, Golden Drum la Public Relations, Silver Drum la Direct campagins. La Cannes Lions 2011, “American ROM” a primit 9 trofee: 2 Grand Prix si 2 Gold Lions la Promo&Activation si Direct, 2 Bronze Lions la PR, un Silver la Media, Titanium si Gold la Integrated. La New York Festivals 2011, campania a obtinut 3 medalii (un Silver si 2 Bronze), in categoriile Marketing Effectiveness, Integrated Media si PR. In Romania, "American ROM" are 2 Silver Effie 2011.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune


Comentarii

Sorin Andreescu
acum 12 ani
nice :)


Branded


Related