GoodSign a realizat productia publicitara a campaniilor pentru editia a doua "Let’s Do It, Romania!" ,"Big Build 2011" si crosul Hospice Casa Sperantei (2011)

Cu ocazia implinirii a 15 ani de activitate pe piata de productie publicitara, GoodSign a contribuit alaturi de agentii de publicitate si de PR la realizarea pro bono a unor campanii pentru "Let’s Do It, Romania", "Habitat for Humanity" si "Hospice Casa Sperantei", informeaza un comunicat emis de companie. Actiunea face parte din campania "Pro bono pentru pro bono", in cadrul careia GoodSign a realizat partea de productie publicitara.

Campaniile pro bono au fost realizate pentru cea de-a doua editie a "Let’s Do It, Romania", pentru proiectul de constructie de locuinte pentru persoane defavorizate, Big Build 2011, demarat de Habitat for Humanity si pentru crosul anual al Hospice Casa Sperantei, prin care s-au adunat fonduri pentru ingrijirea paleativa a bolnavilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related