[Update] La Noaptea Agentiilor, Propaganda a organizat o "Nunta cu Dar", cu mire, mireasa, preot, sarmale si hora

Pe usa larg deschisa a agentiei Propaganda, aseara casa de ceremonii si spatiu de 'paranghelie', statea lipit urmatorul mesaj: “AICI IE NUNTA”. Alaturi, ii tinea de urat ceea ce, am banuit eu, ar fi buchetul miresei. Desi, putea foarte bine sa fie al soacrei, al nasei sau al domnisoarei de onoare, roluri impartite intre membrii agentiei. Si, cum am aflat mai tarziu, nimeni nu a scapat de “Nunta cu Dar”.

Aseara s-a declarat dragoste eterna, intre Bogdan Moraru (Director de creatie) si directoarea de BTL (Anca Moraru). Toata lumea a fost invitata printr-o usa larg deschisa la o petrecere romaneasca 100% unde s-au mancat sarmale, s-au facut hore, s-a furat mireasa. Singura conditie impusa invitatilor a fost sa vina imbracati in haine de nunta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related