Radu Florescu e noul presedinte al comitetului regional al Asociatiei Europene a Agentiilor de Publicitate (EACA)

Radu Florescu (presedintele UAPR si CEO Centrade Saatchi & Saatchi) a preluat conducerea comitetului regional EACA pentru Europa Centrala si de Est in cadrul Adunarii Generale a Asociatiei Europene a Agentiilor de Comunicare, informeaza un comunicat emis de Saatchi&Saatchi PR.

"Imi face mare placere sa preiau responsabilitatea de a reprezenta Europa Centrala si de Est in cadrul Consiliului National al Asociatiilor. Aceasta pozitie reprezinta o mare provocare avand in vedere situatia cu care se confrunta industria in contextul economic actual dominat de incertitudine. Fara indoiala, industria comunicarii se afla in plin proces de transformare, de aceea este esential sa ne concentram asupra acestor schimbari pentru a face fata provocarilor contextului. Sunt optim ca alaturi de colegii mei vom reusi multe", a declarat Radu Florescu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related