AdPrint - echipe de creatie din 16 tari europene si-au inscris lucrari in festival

Inscrierile pentru AdPrint Festival s-au incheiat pe data de 20 ianuarie. Agentii de publicitate din 15 tari isi regasesc echipe de creatie inregistrate cu lucrari in unicul festival european dedicat exclusiv print-ului ce se va desfasura intre 2 si 5 februarie la Brasov.

AdPrint va gazdui lucrari a 112 echipe de creatie din Austria, Belgia, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Danemarca, Franta, Germania, Italia, Polonia, Romania, Rusia, Slovacia, Slovenia, Turcia si Ucraina. Participa 62 de echipe de creatie apartinand unui numar de 21 de agentii din strainatate si 50 de echipe reprezentand 20 de agentii de publicitate romanesti. Pe lista agentiilor din strainatate figureaza urmatoarele nume: TBWAParis Franta, FCB Austria, Ogilvy & Mather Belgia, Publicis Conseil Franta, Ashley & Holmes Bulgaria, TF Marketing Croatia, Scholz & Friends Germania, Red Cell Germania, Lorenzo Marini & Associati Italia, McCann Erickson Italia, AmbrosioMaoloni Italia, Adv Activa Italia, Scholz & Friends Polonia, Lowe Turcia, Pristop Slovenia, EURO RSCG Ucraina si Publicis United Rusia. Acestor echipe de creatie li se alatura un numar de trei inscrise in festival de OpenAd.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related