A zecea editie a Zilelor Biz are loc intre 7 si 11 noiembrie la Bucuresti

Cele 5 zile dedicate discutiilor despre antreprenoriat, inovatie, management, CSR si Media&Marketing din cadrul Zilelor Biz sunt programate in perioada 7-11 noiembrie, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel, informeaza un comunicat emis de Biz.

Ziua dedicata Media&Marketing-ului (11 noimbrie) va fi impartita in mai multe sesiuni. Prima discutie se va axa pe tema "Noi reguli de leadership in comunicare", unde vor vorbi Bogdan Naumovici (Creative Director, 23 Communication Ideas), Gabriela Lungu (Managing Partner, The Practice), Ioana Manoiu (Managing Partner, GMP PR), Sorin Psatta (Integrated Communication Director, BBDO Romania), Hortensia Nastase (Managing Partner, Golin Harris Bucharest), si va fi urmata de o sesiune speciala in care Aneta Bogdan (Fondator & Managing Partner, Brandient) va vorbi despre brandingul personal.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related