Limitari si oportunitati legale in Social Media

Conferinta Legal Issues in Social Media, organizata de Evensys, a debutat printr-o dezbatere menita sa anime sala si sa pregateasca publicul pentru sesiunile de intrebari care au aparut ulterior pe parcursul zilei. Jurnalisti, avocati, bloggeri, oameni de HR, marketing si PR au putut interactiona cu speakeri din diverse industrii avand ca tema generala de debate parametrii legali in cadrul activitatilor din online, cu referire atat la blogosfera cat si la actiunile intreprinse pe retelele sociale.

Prima sesiune, conceputa sub forma unei dezbateri, i-a avut ca protagonisti pe Mugurel Radulescu (Group Coordinator of EU Industry Association Affairs, Public Affairs & Communications Manager, Romania & Republic of Moldova, Coca-Cola Hellenic), Roxana Ionescu (NNDKP), Cornel Cojocaru (Head of Communications, BCR), Ana-Maria Baciu (Partener, coordonator al practicii de proprietate intelectuala, NNDKP), Madalina Uceanu (Career Coach & Senior HR Advisor CareerAdvisor), Sorana Savu (Managing Partner Premium PR) si Cristi China-Birta (Co-Fondator, Blogal Initiative). Agenda de discutii a acestui panel a acoperit un spectru larg de subiecte, ridicand problematici legale variate si oferind audientei raspunsuri punctuale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related