Agentia de digital marketing pentru Ford Romania e Wunderman

Incepand cu luna martie 2010, Wunderman Romania gestioneaza contul de digital marketing al Ford Romania, oferind servicii integrale de marketing pentru companie, informeaza un comunicat emis de Wunderman.

Wunderman a realizat pentru Ford website-uri (site-ul ford.ro, microsite-uri globale sau locale), campanii de online media, administrarea conturilor de social media, CRM, DM si SEO.

Pentru campania de lansare a noului Ford Focus in Romania, care a avut ca obiectiv convingerea oamenilor sa faca test drive, Wunderman s-a ocupat de strategia de online si offline, creatie, dezvoltare si implementare. A fost creat site-ul tehnologieauto.ro, unde se puteau face inscrieri la test drive, iar 4 bloggeri (Cristian Manafu, Cristina Bazavan, Horia Brenciu si Zoli Toth) au testat noua masina si au comunicat experienta lor in online, fiecare dintre ei punand accent pe una dintre cele 4 categorii de tehnologii innovative ale masinii (tehnologie inteligenta/pentru siguranta/pentru calitate/ECO).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related