HyperActive a creat povesteakindersurprise.ro pentru promovarea colectiilor de jucarii Kinder

HyperActive a creat platforma povesteakindersurprise.ro sub forma unei carti digitale pentru copii care cuprinde ilustratii, grafica 3D si animatie, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. Platforma cuprinde, printre altele, jocuri interactive, concursuri in jurul fiecarei noi colectii Kinder Surprise. La lansarea fiecarei colectii la platforma sunt adaugate o noua pagina si un nou joc.

"Platforma Kinder Surprise este mai mult decat o colectie de povesti interesante. Este o provocare la creativitate si interactiune intr-un mod amuzant. Pentru ca fanilor Kinder Surprise le plac actiunile colective, am urmarit sa-i facem partasi la scrierea fiecarei file si la descoperirea pas cu pas a noilor surprize”, a declarat Andrei Ionut (Client Service Director, HyperActive).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related