Oxygen PR gestioneaza strategia de comunicare pentru compania de management financiar Accace

In urma castigarii unui pitch care a avut loc in iulie 2011, Oxygen PR gestioneaza strategia de comunicare a companiei de management financiar Accace, informeaza un comunicat emis de agentie. Serviciile oferite de Oxygen PR constau in dezvoltarea si implementarea strategiei de comunicare a companiei in Romania prin diferite activitati, precum media relations, comunicare corporativa, brand PR, B2B si evenimente.

Obiectivul Oxygen PR este acela de a creste nivelul de awareness al Accace pe piata.

"Accace are foarte multe de oferit in materie de servicii, deoarece vine cu experienta complexa la nivel regional. Este o companie care a venit pe piata din Romania cu inovatie si solutii dinamice, si dorim sa facem cunoscute aceste lucruri. Vom avea cu siguranta o colaborare complexa si vom oferi solutii integrate de comunicare, pentru a crea dialog si a stabili o relatie de lunga durata intre Accace si publicul sau tinta", a declarat Tereza Tranaka (Managing Partner Oxygen PR).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related